Известие

Collapse
No announcement yet.

Нова ГТВ във форума помощ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нова ГТВ във форума помощ

Добър вечер Колеги, днес си купих Алфа Ромео ГТВ 2.0ТС колата на дизаийн много ми харесва от вътре също е добре изглеждаща и запазена, обаче аз много не разбирам от коли на 22 год. съм млад сам още има да се уча. Та вапроса ми е как да разбера колата дали е хубава или котер сам взел :-/ съединитела отделя долу ниско и не е много твърт нормален ми се струва, спирачките не държат много, мотора е малко шумен и леко като че ли заглъхва май работи на 800 оборота стрелката на оборотомера показва много малко под 1000 може би 950 е това което показва. Колата е Германско изпълнение на тунинг марката ATIWE вкарана е и регистрирана в Испания преи 2 год. забравих да спомена, че аз живея в Испания и колата е за там, не е в България. Та тук е по-различно не е като в София, тук нито разбират нито можат да ти обяснат какво и е, ако иима нещо ще ви кача малко снимки тези от телефон са правени и са сащите дето с тях е пусната да се продава утре а светло ще снимам с мойто апаратче и ще кача по-хубави. http://www.autoscout24.es/AllImages.aspx?id=147726833
    Last edited by Zhivkov; d.m.y г., 00:47.
    Spin City!

Колега честито!!! ДА си я караш със здраве и само безаварийни километри! Оборотите са ти нормални,а за другото комепетентните колеги да ти помогнат

155 2.5 V6
    Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Честито колега ,хубавелка е колата !
      Какво имаш предвид под шумен мотор ,трака ли нещо или като цяло работи шумно ?
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Fiat Bravo II 1.4 90hp
      sigpic
      Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Ако трака като дизел, най-вероятно е от вариатора.
        За спирачките, че не държат много, не е добре - доколкото знам, на GTV спирачките са много добри, моите са направо убийствени.
        Нямам идея от какво може да е обаче, причини много - износени накладки, въздух в системата, запекли буталца... Mного неща може да са.

Иначе, със здраве да си я караш и много радост и безаварийни километри.

П.П.
        Линкът със снимките не работи...
        Last edited by Fear; d.m.y г., 13:00.
        Alfa Romeo 166 3.0 V6
        Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Честито колега със здраве да си я караш и безаварийно...Линка верно не бачка...

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Мерси много колеги за отзивите. FEAR май верно леко наподобява дизел и чувам, че като чели нещо трак леко, но незнам от кое може да е искам да знам каде се намира този дебитометар и как да разбера дали е за смена или ако мойе да се изчисти с машина с ултразвук налепналите неща от въздуха и най-важното дали пропуска достатачно въздух иначе колата върви дарпа яко, но като чели може още . Спирачките даржат ама не коват слаби са трябва да я види майстор но нали сега сабота неделя и не става после ще кача малко снимки и ако има нещо ще подаржаме връзка Благодаря Ви отново
            Spin City!

Comment

Първоначално публикувано от Zhivkov Покажи съобщение
              Мерси много колеги за отзивите. FEAR май верно леко наподобява дизел и чувам, че като чели нещо трак леко, но незнам от кое може да е искам да знам каде се намира този дебитометар и как да разбера дали е за смена или ако мойе да се изчисти с машина с ултразвук налепналите неща от въздуха и най-важното дали пропуска достатачно въздух иначе колата върви дарпа яко, но като чели може още . Спирачките даржат ама не коват слаби са трябва да я види майстор но нали сега сабота неделя и не става после ще кача малко снимки и ако има нещо ще подаржаме връзка Благодаря Ви отново

Колега мойта като е взех беше като дизел. Сменяш вариатор и си като нов. Принципно вариатора е скъп, има и ремонтен комплект който в бг е около 12 лв за труд тука взимат 100лв. Но трябва да си е добър майстор за Алфи иначе незнам. Ако не целия вариатор. То така или иначе комплекта е временен.

Пожелавамти само хубави емоции с тази красавица
              Alfa Romeo GTV

Comment

Дай малко снимки че ми се вижда някакъв хубав тунинг.
                Alfa Romeo GTV

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                  Ако трака като дизел, най-вероятно е от вариатора.
                  За спирачките, че не държат много, не е добре - доколкото знам, на GTV спирачките са много добри, моите са направо убийствени.
                  Нямам идея от какво може да е обаче, причини много - износени накладки, въздух в системата, запекли буталца... Mного неща може да са.

Иначе, със здраве да си я караш и много радост и безаварийни километри.

П.П.
                  Линкът със снимките не работи...
                  на гтв спирачките са прочути с това, че лесно "fade"-ват (как е на българаски по дяволите това ?!!) така, че ако не са сменяни откакто е купувана колата е нормално
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

Извинете ме за тъпия въпрос но как да кача снимките чукнах на Incert Image и ми дава е-адрес URL :hmmm:
                    Spin City!

Comment

Първоначално публикувано от Zhivkov Покажи съобщение
                      Извинете ме за тъпия въпрос но как да кача снимките чукнах на Incert Image и ми дава е-адрес URL :hmmm:

Alfa Romeo GTV

Comment

Не е волана си е оригинален на тунинг фирмата Atiwe както и интериора е на нея карбона и белите по километража и оборотмера и др. искам да попитам какво е това ВАРИАТОР и каде се намира да знам за да го купя
                        Spin City!

Comment

зендер е тунинга от вън така идва серийно за ауспуха май и той е фабричен ама не съм сигорен
                          Spin City!

Comment

Working...
                          X